Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji
Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji

Opći uvijeti poslovanja
Opći uvjeti korištenja izrađeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i definiraju uvjete kupnje putem web stranice www.tuttocapsule.hr.

Internetskom prodavaonicom Tutto kapsule (u daljnjem tekstu "Tutto kapsula") upravlja Roma unikat j.d.o.o., pružatelj usluga e-trgovine (u daljnjem tekstu "Davatelj").

Molimo pročitajte opće uvjete internetske trgovine jer vas obvezuju čim uđete u našu internetsku trgovinu. Smatra se da ste upoznati sa svakom transakcijom izvršenom preko naše internetske trgovine s potpunim sadržajem Općih uvjeta i prihvaćate ponuđene uvjete i odredbe bez ograničenja.

Davatelj zadržava pravo izmjene Općih uvjeta bez posebne najave. Promjene su na snazi od trenutka objave i za korisnika su obvezujuće.

OSOBNA KARTICA

Naziv tvrtke: Roma unikat j.d.o.o. , Šćitarjevska ulica 70 , 10000 Zagreb

OIB : 39976893119

Matični  broj: 04950542

Adresa trgovine: Iblerov trg 10 , 10000 Zagreb

Telefon:  +385 91 930 92 77

E-adresa: zagreb@tuttocapsule.com

REGISTRACIJA

Registracija je potrebna uz korisničko ime i lozinku. Pošiljku robe možemo poslati na adresu koja u trenutku registracije nije navedena.

Ako želite otkazati registraciju s web stranice www.tuttocapsule.hr, pošaljite e-mail na: zagreb@tuttocapsule.com.

NARUDŽBE

Proizvode možete naručiti putem interneta putem naše web stranice ili slanjem adrese zagreb@tuttocapsule.com. Proizvode možete naručiti 24 sata dnevno, sve dane u godini. Sve pristigle narudžbe smatrat će se neopozivim. U slučaju oštećenja narudžbe, kupac može otkazati ili izmijeniti narudžbu bez dodatnih troškova ako je još uvijek u procesu obrade i još nije poslan poštom. Narudžbe zaprimljene u subotu, nedjelju ili na državni praznik dostavljaju se prvog sljedećeg radnog dana.

Nakon elektroničke narudžbe, naručitelj prima obavijest e-poštom da je narudžba uspješno dodijeljena. Ponuditelj može nazvati pretplatnika na svoj kontakt broj telefona radi provjere podataka, ispravnosti naloga ili koordinacije narudžbe. Ugovor o kupnji naručenih proizvoda između naručitelja i ponuditelja nepovratno je zaključen s otpremom pošiljke.

CIJENE
Sve cijene su u eurima, dodatno su iskazane i u kunama. Cijene već uključuju 25% PDV-a. Cijene vrijede do objave novog cjenika. Pridržavamo pravo na greške na web mjestu u slici i tekstu i ne prihvaćamo odgovornost za njih. Pridržavamo si pravo na promjenu cijena bez prethodne najave.

U slučaju promjene cijena ponuditelj će obavijestiti ugovorno tijelo, a ponuditelj može odustati od ugovora. ugovor.

DOSTAVA

Kupac za narudžbe u gradove sam plaća poštarinu ako je iznos kupnje manji od 65 €. Kupac za narudžbe na otoke sam plaća poštarinu za bilo koji iznos. Za narudžbu u gradove iznad 65 €, dostava je besplatna.

Ugovorni partneri za isporuku pošiljaka su : GLS služba i DPD služba

Poštarina za gradove iznosi 6.10 € putem GLS-a, te 4,80 € putem DPD-a.

Poštarina za otoke iznosi 25,10 € putem GLS-a, te 9,90 € putem DPD-a.

Dostava se izvršava se što je prije moguće,obično u roku 24 sata od slanja paketa. 
GLS kuriru plaćate gotovinom.

METODE PLAĆANJA

Davatelj nudi sljedeće načine plaćanja:

- Plaćanje pouzećem (kupac će kupnju platiti po isporuci.),

- plaćanje bankovnim prijenosom,

- PayPal

REKLAMACIJE I POVRATAK ROBE

Svi se proizvodi pregledavaju i otpremaju neoštećeni prije isporuke. Pažljivo ćemo pakirati vaše predmete u kutiju za otpremu kako bismo osigurali da će biti neoštećeni i u originalnom pakiranju.

Nakon primitka robe, kupac je dužan provjeriti količinu i kvalitetu robe.

U skladu s člankom 37. Zakona o zaštiti potrošača, Kupac ima pravo, u slučaju oštećenja proizvoda, zahtijevati od tvrtke da zamijeni neispravni proizvod novim neispravnim proizvodom ili da vrati plaćeni iznos ili da ispravi kvar na proizvodu ili da vrati dio uplaćenog iznosa proporcionalno greška.

Ako je ambalaža oštećena, kupac mora o svom zahtjevu obavijestiti tvrtku Roma unikat j.d.o.o. u roku od 8 dana od primitka robe.

Naručitelj ima pravo obavijestiti ponuditelja u roku od 15 dana od primitka robe putem e-maila zagreb@tuttocapsule.com da odustaje od ugovora bez da mora navesti razlog za svoju odluku. Jedini trošak koji snosi ugovorno tijelo u vezi s otkazivanjem ugovora jest trošak vraćanja robe. Roba mora biti vraćena ponuđaču najkasnije u roku od 15 dana od slanja obavijesti o odustajanju.

Vraćena roba mora biti neiskorištena, neoštećena i u originalnom i neoštećenom pakiranju. Uplatom će se na račun pretplatnika izvršiti što je prije moguće ili. najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka vraćene robe.

GARANCIJA

Roba je pokrivena garancijom ako je to naznačeno na garancijskom certifikatu ili računu. Jamstvo vrijedi samo s obzirom na upute za uporabu, upute na jamstvenom listu i prilikom predaje jamstvene kartice i računa. Garantni rokovi su navedeni na garancijskom listu. Ako nema podataka o jamstvu, predmet nema jamstvo.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Davatelj se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Svi osobni podaci korisnika internetske trgovine povjerljivi su i ni na koji način neće biti otkriveni neovlaštenoj osobi.
Možete posjetiti većinu stranica u našoj internetskoj trgovini bez otkrivanja vaših osobnih podataka, poput vašeg imena, adrese i adrese e-pošte. Međutim, neke se informacije automatski dobivaju korištenjem kolačića i web signala ("piksela oznake"), standardnih alata u mrežnoj industriji. Upotreba kolačića i web signala omogućava nam prepoznavanje vaše IP adrese, vrste preglednika koji koristite i vaše ukupne mrežne aktivnosti. Ako kolačiće isključite na računalu, nećete moći kupiti internetsku trgovinu.
Trebamo vaše osobne podatke za kupnju u našoj internetskoj trgovini. Ne otkrivamo podatke koje nam dajete trećim stranama, osim u svrhu potvrđivanja valjanosti vaše kupnje kreditnom karticom, isporuke proizvoda, marketinga i promocije. Davatelj poduzima sve potrebne korake da zaštiti povjerljivost osobnih podataka.
Možete pregledavati, mijenjati ili zahtijevati vaše osobne podatke, a možete se i odjaviti od primanja vijesti. Pošaljite e-poštu da ne želite primati vijesti na zagreb@tuttocapsule.com
Korisnik je odgovoran i za zaštitu osobnih podataka osiguravajući sigurnost svog korisničkog imena i lozinke i odgovarajuću softversku (antivirusnu) zaštitu svog računala.

INTELEKTUALNA SVOJINA
Sva prava zadržana. Svi tekstovi, slike, grafike, zvučne datoteke, animacije, videozapisi i njihovi derivati trebaju biti podložni autorskim pravima i drugim intelektualnim vlasništvima. Te se jedinice ne smiju kopirati u komercijalnu upotrebu ili distribuciju, niti ih se može mijenjati ili objavljivati na drugim web lokacijama. Ova web stranica također može sadržavati slike za koje je davatelj stekao pravo korištenja, ali su zaštićene autorskim pravima trećih strana.

PRIGOVORI I SPOROVI
Davatelj se pridržava važećeg zakonodavstva o zaštiti potrošača i drugih propisa Republike Hrvatske. Ponuditelj će nastojati ispuniti svoju dužnost i uspostaviti učinkovit sustav za rješavanje pritužbi i odrediti osobu s kojom se u slučaju problema može kontaktirati kupac. Žalbe se podnose putem e-pošte na zagreb@tuttocapsule.com. Postupak rješavanja žalbe povjerljiv je.
Potencijalne sporove korisnici i pružatelj usluge uredno će rješavati prijateljski, ali ako to nije moguće, za rješavanje sporova nadležan je sud u Zagrebu.

Želimo vam puno ugodne i povoljne kupnje!

Product added to wishlist
Product added to compare.