Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji
Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji

PRAVILA I UVJETI NAGRADNE IGRE USKRSNO JAJE - Tuttocapsule Hrvatska, 28.03.2024.
Nagradna igra nije ni na koji način povezana sa Facebookom i ni na koji način nije sponzorirana, podržana ili organizirana od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka koje je sudionik stavio na raspolaganje nije Facebook, već Roma Unikat d.o.o. kao vlasnik Facebook stranice Tuttocapsule Hrvatska. Sadržaj nagradne igre isključiva je odgovornost organizatora, a ne Facebooka. Facebook ne preuzima nikakvu odgovornost u
vezi sa nagradnom igrom.


Kako i gdje se odvija izvlačenje nagrada?
Nagradna igra će se održati na Facebook stranici Tuttocapsule Hrvatska. Na kraju nagradne igre izvući ćemo jednog ili više dobitnika koji će dobiti nagradu opisanu u nagradnoj igri na Facebooku. Koristit ćemo generator slučajnih brojeva.

Što je nagrada?
Nagrada je aparat za kavu Dolce Gusto Mini Me u crnoj boji. 

Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji točno odgovore na nagradno pitanje. Time potvrđuju da su upoznati sa pravilima i uvjetima nagradne igre. Vaše odgovore primamo do 02. travnja 2024 do 16 sati.

Kako i gdje se odvija izvlačenje nagrada?
Izvlačenje će se održati 03. travnja 2024, nakon isteka nagradne igre, u Tuttocapsule trgovini, Trg Drage Iblera 10, 10000 Zagreb, korištenjem generatora slučajnih brojeva. U izvlačenju će sudjelovati svi koji točno odgovore na nagradno pitanje.

Izvlačenje će voditi i nadzirati komisija koju čine djelatnici Roma Unikat j.d.o.o. - Lara Povalec, Robert Povalec. Rezultati ždrijeba će biti konačni.

Kada i gdje će biti proglašeni pobjednici?
Dobitnici će biti objavljeni na Facebook profilu Tuttocapsule u objavi. Dobitnici će biti objavljeni s imenom profila. Primatelji mogu preuzeti nagradu u trgovini Tuttocapsule, Trg Drage Iblera 10, 10000 Zagreb.

Kada se nagrada ne dodjeljuje?
Ukoliko se pokaže da je sudionik unio lažne osobne podatke, nagrada se neće dodijeliti. Ako dobitnik ne odgovori putem Facebook poruke, nazove ili se oglasi u trgovini u roku od 7 dana od objave dobitnika na Facebook stranici Tuttocapsule Zagreb, smatrat će se da nagrada nije dodijeljena. Nagrada se ne može zamijeniti za drugu nagradu ili gotovinu.

Tko plaća poreze?
Sve troškove snosi dobitnik nagrade Roma Unikat j.d.o.o.

Privatnost i zaštita podataka.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik nagradne igre omogućuje organizatoru prikupljanje, obradu i pohranu dostavljenih osobnih podataka. Organizator nagradne igre zadržava pravo korištenja podataka dobivenih putem nagradne igre u marketinške svrhe. Organizator nagradne igre obavezuje se da će s podacima sudionika postupati pažljivo i sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Sudionici u nagradnoj igri mogu u svakom trenutku zatražiti pristup, transkripciju, kopiranje, dopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka ili prekid obrade svojih osobnih podataka u promotivne svrhe sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Nagradna igra ni na koji način nije sponzorirana ili povezana s Facebookom. Sudionici nagradne igre razumiju da je organizator nagradne igre vlasnik Facebook profila Tuttocapsule Zagreb. Facebook se koristi samo kao platforma za komunikaciju o nagradnoj igri.

Zagreb, 28. ožujka 2024., Roma Unikat  j.d.o.o.

Product added to wishlist
Product added to compare.