Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji
Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji

Pravila privatnosti

Datum stupanja na snagu: 2024-03-11

Ažurirano: 2024-03-11

Ova Pravila privatnosti objašnjavaju politike internetske stranice Tuttocapsule.hr o prikupljanju i korištenju informacija koje prikupljamo prilikom pristupa Tuttocapsule.hr (u daljnjem tekstu "Usluga"). Ova Pravila privatnosti opisuju vaša prava na privatnost i kako ste zaštićeni prema zakonima o privatnosti.

Korištenjem naše Usluge, pristajete na prikupljanje i korištenje vaših informacija u skladu s ovim Pravilima privatnosti. Molimo vas da ne pristupate niti koristite našu Uslugu ako ne pristajete na prikupljanje i korištenje vaših informacija kako je opisano u ovim Pravilima privatnosti. Ova Pravila privatnosti su izrađena uz pomoć Generatora Pravila privatnosti tvrtke CookieScript.

Tuttocapsule.hr ovlašten je mijenjati ova Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku. To može biti učinjeno bez prethodne obavijesti.

Tuttocapsule.hr će objaviti revidirana Pravila privatnosti na web stranici Tuttocapsule.hr

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih informacija

Informacije koje prikupljamo

Prilikom korištenja naše Usluge, bit ćete zamoljeni da nam pružite osobne informacije koje se koriste za kontaktiranje ili identifikaciju vas. Tuttocapsule.hr prikuplja sljedeće informacije:

 • - Podaci o korištenju
 • - Ime
 • - E-adresa
 • - Broj mobilnog telefona
 • - Radna adresa
 • - Kućna adresa
 • - Informacije o plaćanju

Podaci o korištenju uključuju sljedeće:

 • - Internet protokol (IP) adresa računala koje pristupa web stranici
 • - Zahtjevi za web stranicama
 • - Referentne web stranice
 • - Preglednik koji se koristi za pristup web stranici
 • - Vrijeme i datum pristupa

Kako prikupljamo informacije

Tuttocapsule.hr prikuplja i prima informacije od vas na sljedeće načine:

 • - Kada ispunite registracijski obrazac ili na drugi način dostavite svoje osobne informacije.
 • - Kada se koristite s našom Uslugom.

Vaše informacije bit će pohranjene do 365 dana nakon što više nisu potrebne za pružanje usluga. Vaše informacije mogu biti zadržane dulje radi izvješćivanja ili vođenja evidencije sukladno primjenjivim zakonima. Informacije koje vas ne identificiraju osobno mogu se pohraniti neograničeno.

Kako koristimo vaše informacije

Tuttocapsule.hr može koristiti vaše informacije u sljedeće svrhe:

 • Osiguravanje i održavanje naše Usluge, kao i praćenje korištenja naše Usluge.
 • Za druge svrhe. Tuttocapsule.hr će koristiti vaše informacije za analizu podataka kako bi identificirao trendove u korištenju ili odredio učinkovitost naših marketinških kampanja kad je to razumno. Koristit ćemo vaše informacije za procjenu i poboljšanje naše Usluge, proizvoda, usluga i marketinških napora.
 • Upravljanje vašim računom. Vaši osobni podaci omogućuju pristup više funkcija naše Usluge koje su dostupne registriranim korisnicima.
 • Za izvršenje ugovora. Vaši osobni podaci pomoći će pri razvoju, provođenju i usklađivanju kupoprodajnog ugovora za proizvode ili usluge koje ste kupili putem naše Usluge.
 • Za kontaktiranje. Tuttocapsule.hr će vas kontaktirati e-poštom, telefonom, SMS-om ili nekim drugim oblikom elektroničke komunikacije vezane uz funkcije, proizvode, usluge ili sigurnosne nadogradnje kada je to potrebno ili razumno.
 • Za ažuriranje s vijestima, općim informacijama, posebnim ponudama, novim uslugama i događajima.
 • Marketinške i promotivne inicijative. Tuttocapsule.hr će koristiti nespecifične informacije prikupljene od vas kako bi poboljšao naše marketinške napore.
 • Ciljano oglašavanje. Vaši osobni podaci bit će korišteni za poboljšanje marketinških napora koji su relevantni za vaše specifične interese.
 • Upravljanje narudžbi kupaca. Vaša adresa e-pošte, broj telefona, profili na društvenim mrežama i druge informacije o korisničkom računu koristit će se kako bi se upravljalo narudžbama koje su napravljene putem naše Usluge.
 • Rješavanje sporova i zaštita web mjesta. Vaše informacije bit će korištene u slučaju pravnog spora kako bi se riješila pitanja vezana uz našu Uslugu.

Kako dijelimo vaše informacije

Tuttocapsule.hr će podijeliti vaše informacije, kad je primjenjivo, u sljedećim situacijama:

 • Vašim pristankom. Tuttocapsule.hr neće podijeliti vaše informacije u bilo koju svrhu bez vašeg izričitog pristanka pristanka.

Dijeljenje s trećim stranama

Svaka treća strana s kojom dijelimo vaše informacije mora otkriti svrhu za koju namjerava koristiti vaše informacije. Moraju zadržati vaše informacije samo za vrijeme koje su naveli prilikom zahtjeva ili primitka tih informacija. Davatelj usluga treće strane ne smije dalje prikupljati, prodavati ili koristiti vaše osobne informacije osim ako je to nužno za izvršavanje određene svrhe.

Vaše informacije mogu biti podijeljene s trećom stranom iz razloga kao što su:

 • - Informacije o analitici. Vaše informacije mogu biti podijeljene s alatima za online analitiku radi praćenja i analize prometa na web stranicama.
 • - Obrada plaćanja i oporavak usluga. Vaše informacije bit će korištene kako bi se obradile uplate u slučaju kupnje, povrata novca ili drugog sličnog zahtjeva.
 • - Marketinške inicijative. Vaše informacije bit će korištene za generiranje i slanje newslettera, marketinških e-pošta, oglasa i slično.
 • - Poboljšanje ciljanih marketinških kampanja. https://tuttocapsule.hr/ surađuje s davateljima usluga trećih strana kako bi poboljšao ciljane marketinške kampanje.

Ako odlučite pružiti takve informacije prilikom registracije ili na drugi način, dajete dozvolu Tuttocapsule.hr za korištenje, dijeljenje i pohranu tih informacija na način koji je u skladu s ovim Pravilima privatnosti.

Vaše informacije mogu biti otkrivene iz dodatnih razloga, uključujući:

 • - Pridržavanje primjenjivih zakona, propisa ili sudske odluke.
 • - Odgovor na tvrdnje da vaše korištenje naše Usluge krši prava trećih strana.
 • - Provjeravanje ugovora koje sklapate s nama, uključujući ova Pravila privatnosti.

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice postavljaju na vaše računalo prilikom posjete. Web stranice koriste kolačiće kako bi korisnicima pomogle u učinkovitom kretanju i obavljanju određenih funkcija. Kolačići koji su potrebni za ispravan rad web stranice smiju se postaviti bez vašeg dopuštenja. Svi ostali kolačići moraju biti odobreni prije nego što se postave u pregledniku.

 • Nužno potrebni kolačići. Nužno potrebni kolačići omogućavaju osnovnu funkcionalnost web stranice kao što su korisnička prijava i upravljanje računima. Web stranica se ne može ispravno koristiti bez strogo nužnih kolačića.
 • Kolačići za performanse - izvedbeni kolačići. Kolačići za performanse koriste se za praćenje načina na koji posjetitelji koriste web stranicu, npr. kolačići za analitiku. Ti kolačići ne mogu se koristiti za izravno identificiranje određenog posjetitelja.
 • Kolačići za ciljanje. Kolačići za ciljanje koriste se za identifikaciju posjetitelja između različitih web stranica, npr. partnerske sadržaje, mreže banera. Ti kolačići mogu koristiti tvrtke za izradu profila interesa posjetitelja ili prikazivanje relevantnih oglasa na drugim web stranicama.
 • Kolačići za funkcionalnost. Kolačići za funkcionalnost koriste se za pamćenje informacija posjetitelja na web stranici, npr. jezik, vremensku zonu, poboljšani sadržaj.
 • Kolačići koji nisu razvrstani. Kolačići koji nisu razvrstani su kolačići koji ne pripadaju nijednoj drugoj kategoriji ili su u procesu razvrstavanja.

Nužno potrebni kolačići

ImePružatelj usluga / DomenaIstekOpis
PHPSESSIDtuttocapsule.hr1 godinu 1 mjesecKolačić koji generiraju aplikacije temeljene na PHP jeziku. Ovo je identifikator opće namjene koji se koristi za održavanje varijabli korisničke sesije. Obično se radi o slučajno generiranom broju, a način na koji se koristi može biti specifičan za web mjesto, ali dobar primjer je održavanje statusa prijavljenog korisnika između stranica.

Izvedba

ImePružatelj usluga / DomenaIstekOpis
_ga_RCHBRN97N1.tuttocapsule.hr1 godinu 1 mjesecOvaj kolačić Google Analytics koristi za održavanje stanja sesije.
_ga.tuttocapsule.hr1 godinu 1 mjesecNaziv ovog kolačića povezan je s Google Universal Analytics - što je značajno ažuriranje Googleove najčešće korištene usluge analitike. Ovaj se kolačić koristi za razlikovanje jedinstvenih korisnika dodjeljivanjem nasumično generiranog broja kao identifikatora klijenta. Uključen je u svaki zahtjev stranice na web mjestu i koristi se za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama i kampanjama za izvješća o analitici web mjesta.

Ciljanost

ImePružatelj usluga / DomenaIstekOpis
_fbp.tuttocapsule.hr3 mjesecaFacebook ih koristi za isporuku niza reklamnih proizvoda poput licitiranja u stvarnom vremenu od trećih oglašivača
test_cookie.doubleclick.net15 minutaOvaj kolačić postavlja DoubleClick (koji je u vlasništvu Googlea) kako bi utvrdio podržava li preglednik posjetitelja web stranice kolačiće.
IDE.doubleclick.net1 godinuOvaj kolačić postavlja Doubleclick i pruža informacije o tome kako krajnji korisnik koristi web stranicu i bilo kakvo oglašavanje koje je krajnji korisnik možda vidio prije posjeta spomenutom web mjestu.
_gcl_au.tuttocapsule.hr3 mjesecaOvaj kolačić postavlja Doubleclick i pruža informacije o tome kako krajnji korisnik koristi web stranicu i bilo kakvo oglašavanje koje je krajnji korisnik možda vidio prije posjeta spomenutom web mjestu.

Funkcionalnost

ImePružatelj usluga / DomenaIstekOpis
ajs_anonymous_idtuttocapsule.hr1 satOvi se kolačići obično koriste za Analytics i pomažu u računanju broja ljudi koji posjete određenu web stranicu praćenjem ako ste već posjetili. Životni vijek ovog kolačića je 1 godina.

Nrazvrstano

ImePružatelj usluga / DomenaIstekOpis
PrestaShop-[abcdef0123456789]{32}.tuttocapsule.hr20 dana

Sigurnost

Sigurnost vaših informacija važna je za nas.

Tuttocapsule.hr koristi niz sigurnosnih mjera kako bi spriječio zloupotrebu, gubitak ili izmjenu informacija koje ste nam dali. Međutim, budući da ne možemo garantirati sigurnost informacija koje nam pružate, morate pristupiti našoj usluzi na vlastiti rizik.

Tuttocapsule.hr nije odgovoran za izvedbu web stranica koje operiraju treće strane ili vaše interakcije s njima. Kada napustite ovu web stranicu, preporučujemo da pregledate prakse privatnosti drugih web stranica s koje koristite i utvrdite adekvatnost tih praksi.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja, molimo kontaktirajte nas putem sljedećih kanala:

Ime: https://tuttocapsule.hr/

Adresa: Šćitarjevska ulica 70, 10000 Zagreb

E-adresa: zagreb@tuttocapsule.com

Web stranica: https://tuttocapsule.hr/

Telefon: +385 91 930 92 77

Product added to wishlist
Product added to compare.