Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji
Trgovine Tuttocapsule Hrvatska
Dostava u 1 do 3 dana Hrvatska
Proizvodi na akciji

Hausbrandt

5,10 €
Svaka kapsula sadrži 7 g sitno mljevene kave za pripremu jedne šalice. Koristite samo u guzzini aparatima.
5,90 €
 Mljevena pržena kava 100% arabica. Slatka, uravnotežena i mekana kava koja očarava svojim slasnim okusom čokolade, lješnjaka, badema i gianduje. Svaka kapsula sadrži 7g fino mljevene kave za pripremu 1 šalice. Koristite samo u aparatima guzzini.
Hausbrandt - Santos Fancy NY 2 Brasile - 10 kom
Rasprodano
Mljevena pržena kava 100% Arabica iz Brazila. Slatka, uravnotežena i mekana kava koja očarava svojim slasnim okusom čokolade i lješnjaka. bademi i giundija. Svaka kapsula sadrži 7g fino mljevene kave za pripremu 1 šalice. Koristite samo u aparatima guzzini.
Intezivnost okusa: Namjena: Espresso kava.Okus: začini / citrusiUpotreba: Nespresso aparat za kavu  Gourmet je vrhunski proizvod talijanske tvrtke Hausbrandt, koja je jedna od najprestižnijih pržionica kave. Za Gourmet kavu koriste se samo pažljivo odabrana i ručno ubrana zrna arabice sa plantaža na visokim nadmorskim visinama u Kolumbiji, Gvatemali, San...
Intezivnost okusa: Namjena: Espresso kava.Okus: kakao / lješnjakUpotreba: Nespresso aparat za kavu  Snažan okus i kremastu konzistenciju karakterizira kombinacija slatkog brazilskog arapskog s jakim aromatičnim sortama robuste. Prepečene arome podsjećaju na pečeni kruh. U aftertasteu se vide lagane note kakaa i lješnjaka.  Paket sadrži 10 kapsula.
Ugodna i slatka aroma citrusa. Pomno odabrana od najboljih samostalnih prženih kava, uključujući Kolumbiju i Etiopiju Sidamo, tajna je ove jedinstvene mješavine s okusom gorkog korijena kakaa i sladića.
Mješavina odabranih 100% kava Arabica s karakterističnim slatkim nijansama posebno je ugodna. Zbog svoje slatke i opojne arome i umjerene sitosti ovo je kava od koje ćete se teško odreći. Mljeven je posebnom tehnikom, što ga čini idealnim za pripremu u talijanskom loncu za kavu.
Product added to wishlist
Product added to compare.